Familielivet

i fokus

I DE NYE RUMMELIGE RÆKKEHUSE ER DER PLADS TIL HELE FAMILIEN

Når du træder ind i dit nye hjem, træder du ind på flotte luksus vinylgulve (LVT) af høj og robust kvalitet, der udover badeværelset går igen i hele boligen. I stueplan åbner det lyse køkken/alrum boligen op og indbyder familiens store og små til at være sammen om madlavningen.

I forlængelse af køkken/alrummet ligger opholdsstuen med plads til spisebord og sofagruppe, hvor der er garanti for hyggelige stunder med spil- og filmaftener.

Midt i rummet bringer den flotte trætrappe med gelænder dig op til 1. salen, hvor rækkehusenes soveværelser og badeværelse er placeret under loft til kip, som sikrer optimal udnyttelse af tagetagen og giver større, lysere rum.

Funktionelt køkken i tidløst, skandinavisk design

Det lyse designerkøkken er fra Designa med hvide facader, som flot glider sammen med den lyse Corian-bordplade. Der er godt med plads i under- og overskabene, hvor der er installeret LED-spots, som giver et dejligt lys at kokkerere i.

Den sænkede vask er af stål, og armaturet er af modellen Oras Safira med elegant svingtud i krom.

Der medfølger integreret køle/fryseskab, opvaskemaskine, kogeplade, ovn fra Siemens og emhætte fra Silverline.

Moderne, minimalistisk
badeværelse

De rene linjer går igen i boligens badeværelse, hvor designet er gennemført med flotte klinker på gulv og i den separate bruseniche. Toilettet fra Duravit er væghængt med indbygget cisterne.

Over den elegante kunstmarmorvask med kromarmatur fra Oras Safira er et stort spejl fastmonteret på væggen. Spejlet reflekterer lys og  skaber dybde i rummet. HTH-underskabene har push-open funktion og understreger det gennemførte, minimalistiske design.