I første

parket

til naturen

Udlejningen starter snart. Skriv dig op allerede nu, og modtag en invitation til premieren.

Nye attraktive
rækkehuse til leje

I naturskønne omgivelser i Nordsjælland byder Engrækkerne på 136 rækkehuse fordelt på 106-137 m2
De rummelige boliger med 4-6 værelser henvender sig særligt til familier med børn.

Boligerne har gulvvarme i alle rum, privat have og terrasse, redskabsskur med god plads til opbevaring og indkørsel med plads til to biler.

Projektadresse: Brødregårdsvej 199X, 2980 Kokkedal.

Nye attraktive
rækkehuse til leje

I naturskønne omgivelser i Nordsjælland byder Engrækkerne på 136 rækkehuse fordelt på 106-137 m2. De rummelige boliger med 4-6 værelser henvender sig særligt til børnefamilier eller fraskilte med børn.

Boligerne har gulvvarme i alle rum, privat have og terrasse, redskabsskur med god plads til opbevaring og indkørsel med plads til to biler.

136

Rækkehuse

Værelser

4-6

2

Parkeringspladser i indkørslen

Parkeringspladser i indkørslen

Engrækkerne byder bl.a. på:

Kvalitetsboliger med familielivet i fokus
Når du træder ind i dit nye hjem, træder du ind på flotte egetræsparketgulve af høj og robust kvalitet, der udover i badeværelset går igen i hele boligen. I stueplan åbner det lyse køkken/alrum boligen op og indbyder familiens store og små til at være sammen om madlavningen.

I forlængelse af køkken/alrummet ligger opholdsstuen med plads til spisebord og sofagruppe, hvor der er garanti for hyggelige stunder med spil- og filmaftener.

Midt i rummet bringer den flotte trætrappe med gelænder dig op til 1. salen, hvor rækkehusenes soveværelser og badeværelse er placeret under loft til kip, som sikrer optimal udnyttelse af tagetagen og giver større, lysere rum.

Det lyse designerkøkken med hvide facader,

som flot glider sammen med den lyse

Corian-bordplade. Der er godt med

plads i under- og overskabene, hvor der er

installeret LED-spots, som giver et dejligt lys at

Det lyse designerkøkken med hvide facader, som flot glider sammen med den lyse Corian-bordplade. Der er godt med plads i under- og overskabene, hvor der er installeret LED-spots, som giver et dejligt lys at kokkerere i. Den sænkede vask er af stål, og armaturet er af modellen Grohe Eurosmart Cosmopolitan med elegant svingtud i krom.

kokkerere i. Den sænkede

vask er af stål, og armaturet

er af modellen Grohe

Eurosmart Cosmopolitan med

elegant svingtud i krom.

At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man have.

– H.C. Andersen

ARKITEKTURENS SÆRTEGN

EN NATURSKØN OG BEKVEM BELIGGENHED

Engrækkerne ligger på kanten af by, land, skov og vand. Den smukke natur viser sig fra sine bedste sider, hvor end du retter blikket eller sætter retningen mod.

De nye attraktive rækkehuse ligger i et let kuperet terræn med eng og sø, så også lige uden for hoveddøren har du nem adgang til naturens omfavnende ro.

Skal du videre i landet, kan du på få minutter sætte kurs mod nord eller syd på motorvej E47.

Rekreative områder til ro og motion
Tag barnevognen med på en gå- eller løbetur, fyld to-go-koppen med kaffe og fordyb dig i en god bog, eller pust ud i de grønne omgivelser alene eller sammen med andre. Du vil nyde godt af de mange rekreative arealer, der bliver hyppigt anvendt af motionister, hundeluftere og naturelskere i alle aldre.

Støjvolden begrænser trafiklarm
Fra dit nye rækkehuse i naturskønne omgivelser har du motorvej og hovedvej lige i nærheden, og det sikrer en nem og bekvem hverdagspraktik, når du skal fra A til B.

Nu tænker du måske, at det er ensbetydende med støjgener. Men dem er der taget højde for. I forbindelse med opførelsen af boligerne bliver der nemlig bygget til de i forvejen etablerede støjvolde rundt om engen, så støjgener fra Kongevejen på den ene side og motorvejen på den anden side bliver begrænset markant.

20

KM
til København

25

MIN
i bil

20

MIN
på Kystbanen
Skriv dig på
interesselisten
Udlejningen starter snart. Skriv dig op allerede nu, og modtag en invitation til premieren.

"*" indikerer påkrævede felter

Betingelser
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt MÆGLER

home Sydhavnen & Projektsalg
Teglholmsgade 66A st
2450 København SV
177@home.dk
+45 33 33 03 05

Design and powered by nood.